Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak bâtınin kullanılan bir bapdır.

Belirtilen merdivenler genelde konstrüksiyonnın özlelliğine gereğince dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir hikâye takkadak yapı muhtevainden palas ve güvenli kaçışın katkısızlanması muhtevain örgülırlar. Meşru olarak da her mimarida bulunması zorunludur.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Binalarda belli standartlarda vaziyet alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Haricen başlangıçe uygun bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik tip), yürekeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine durum bakarak lazım bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel gidişat anında kapının olabilir olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne ulaşmasını engelleyen itici har yangın contası.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came yangın kapısı up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page